Stress?

Neem even de tijd voor deze oefening. Volg bewust je eigen ademhaling met milde vriendelijke aandacht zonder oordeel.
Klik hier voor de ademhalingsoefening.

Grip op alcohol.com

Lyda Toebes


Zorggebouw Houten
Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten

(030) 23 13 137

(06) 307 883 78

info@gripopalcohol.com

Over Grip op alcohol

Grip op alcohol biedt individueel behandeling aan mensen met autisme, angst- en stressklachten en aan hen die willen matigen of stoppen met alcoholmisbruik.

Lyda ToebesDe locatie is in het Zorggebouw Houten, 1e verdieping.

Lift en gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Kosten: particulier uurtarief 60 euro. Met verwijzing huisarts is GB-GGZ en S-GGZ aanbod mogelijk.  
Bij afzeggen van afspraak binnen 24 uur worden de kosten volledig door u betaald.

Bij vroegtijdige (h)erkenning van het alcoholprobleem zijn er des te meer mogelijkheden voor herstel. Belangrijk is het vinden van alternatieven voor de functie van uw alcoholgebruik en een antwoord op ‘Wat zal er anders zijn in uw leven, als u matigt of niet meer drinkt?’ Uw mentale fitheid staat dan centraal in plaats van de alcohol. 
Het programma Zelfcontrole is voor 18-76 jaar, een speciaal programma voor 55 plussers en voor mensen die zich moeilijk kunnen aanpassen aan nieuwe situaties. Zie Folder Printversie bij downloads of zie inschrijving nieuwsbrief voor zorgverleners.
Gripopalcohol.com; een uitbreiding van keuze en uniek in de regio!

Grip op alcohol heeft goede resultaten gehaald met achterhalen hoe belangrijk mensen het vinden om tijd en ruimte te maken om de onderliggende motieven helder te krijgen die kunnen helpen om meer te leven. Resultaat: 80% van mijn cliënten is volledig gestopt. Daarbij ga ik uit van zowel de kwalitatieve en resultaatgerichte richtlijn van de GGZ, als motiverende gespreksvoering, mindfulness en 'heel de mens'. Wat Gripopalcohol.com uniek maakt is dat het tijd en ruimte neemt om samen met u de antwoorden en alternatieven te vinden voor de effecten die u eerder verwachtte van het alcoholgebruik.

Laatst genoten training:Signalen seksueel misbruik en huiselijk geweld 2014, Begeleiden mensen met Autisme Spectrum Stoornissen, jan-juni 2012 (RINO).
Actiemetaforen april 2011. Masterclass Systemisch coachen 2010 Oplossingsgerichte gespreksvoering, 2009.
Kantoorgebouw in ZorggebouwMeest recente congres:Op de sofa van huisarts en POH GGZ, Huisartsenbeurs,2014. Eerstelijns Conferentie, Dag van de Coop en Zelfmanagement bij psychisch lijden, Julius, okt 2012 Ouders wat moet je ermee? mei 2012, Mindfulness bij volw. met autisme , juni 2011. Autismecongres okt. 2011, Lichaam en geest, jan 2011
Meest favoriete boek: De 7 eigenschappen van effectief leiderschap, Covey

 
Kwaliteit
  1. Ingeschreven in het BIG-register van het Ministerie van VWS, onder reg.nr 69046876030
    De Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg, de wet BIG, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren en is een door de wet beschermde titel. De deskundigheid van de geregistreerde verpleegkundige is hiermee voor iedereen herkenbaar.
  2. Ingeschreven in het kwaliteitsregister V & VN, de beroepsvereniging van GGZ-verpleegkundigen en het Platform Zelfstandige Verpleegkundigen. Het kwaliteitsregister is een online registratiesysteem waar de professional vastlegt wat hij/zij doet aan deskundigheidsbevordering.
  3. Met methodiek evalueren van klantervaringen (Scott Miller)
  4. Ingeschreven in de kamer van Koophandel, registratienummer 30227028.